Geen categorie

12 jarige Warda Nederlands Kampioen!

warda 1e plaats Peter GartsenZondag 4 oktober 2015 heeft Warda de 1e plaats behaald op de Nederlands Kampioenschappen Buikdans in de junioren klasse; categorie Showdans.Warda heeft zelf meegeholpen met haar choreo’s maken ze danste in de voorronde een bijzonder mooie Fan Veil dans waar ze niet alleen over de vloer maar ook door de lucht heen leek te zweven. Ze leek wel een mooie vrolijke vlinder spelend met de muziek en publiek.

Tijdens de finale danste Warda een emotionele dans waar fusions met hip hip – modern – en gebarentaal in was verwerkt. Deze dans is heel speciaal voor haar en danste ze dan ook met heel veel gevoel die duidelijk werd doorgegeven aan alle aanwezigen. Het was zo sterk gedanst dat zelfs de jury even een momentje nodig bleek te hebben voordat zij weer verder konden met jureren.

Warda danst al vanaf 2009 en heeft in het verleden ook al mooie prijzen gewonnen:

2013 2e plaats children Nederlands Kampioenschappen Buikdans.

2014 1e plaats adults duo dans (met Fifi Shams) Dancestars.

2015 1e plaats junioren Nederlands Kampioenschappen Buikdans.

2015 1e plaats junioren Folklorient Contest (Belgie).

Foto: Fotograaf Peter Gartsen.