Geen categorie

Warda behaald 1e plaats op Folklorient Contest te Belgie.

Warda 1st place Juniors ;Folklorient contest 31-01-2016

Wat een geweldig weekend. Niet alleen deed Warda mee aan de wedstrijd op zondag maar op zaterdag had ze ook een mooie gastrol in de Folklorient Show georganiseerd door Raniah ism Bondok welke verantwoordelijk was voor de choreo’s.

Warda heeft het weer voor elkaar en behaalde op zondag 31-01-2016 de 1e plaats in de junioren klasse in de Folklorient Contest te Belgie. De maandag ervoor kregen we pas de nieuwe sluiers binnen en al snel bleek dat deze veel groter waren dan voorzien. Warda wilde dan in eerste instantie ook met 1 sluier dansen om te oefenen. De volgende dag heb ik haar nieuwe technieken aangeleerd met 2 sluiers en na flink wat oefenen had ze deze techniek ook onder de knie en besloten we om toch met 2 sluiers te dansen. Op woensdag ging ze met mij mee naar de wekelijkse dansles bij www.jac-danst.nu en donderdag’s hebben we onze spullen ingepakt.In deze wedstrijd waren fanveils niet toegestaan en hadden we de choreo aangepast naar een sluierdans, 5 dagen voor de wedstrijd heeft Warda zich nog double veil technieken eigen gemaakt en alsof dat nog niet genoeg was had ze (tot mijn verbazing)  ook nog een nieuw aangeleerde draai (met dank aan Bondok) in haar dans verwerkt.

Trots op deze jonge dame die zich nu al weer concentreerd op de aankomende BeNeLux kampioenschappen …  www.facebook.com/WardaOrientalDancer