Geen categorie

International Bellydance Festival & BeNeLux Championships 2016.

IMG_6616

19  maart 2016 ben ik samen met Warda naar Heerlen in Limburg naar het International  Bellydance Festival gegaan. Hier kwam ook Anastasia (een leerlinge van mij) heen. Anastasia en Warda hebben beide hun solo gedanst in de categorie: Dancers with no limits.

Warda heeft helaas de Award zelf niet gewonnen deze ging naar Isis Zahara. Desondanks heeft ze een heel mooi certificaat hiervoor ontvangen.

20 maart hebben Warda en ik beide solo’s en duo gedanst. Ik deed zelf voor het eerst mee bij de solo dansen en ondanks mijn herstellende enkel (breuk vorig jaar) ben ik met trots tot de halve finale gekomen en heb de 7e plaats behaald bij de Adults Fusion.

Warda heeft een hele mooie 3e plaats behaald bij de Junioren.

En samen met Warda nog eens de 3e plaats behaald bij duo Adults.

Dus het was een zeer geslaagd weekeind.

Fifi Shams